เพลง เนื้อเพลง :: เพลง >> ผีเน่ากับโลงผุ


ค้นหาเพลง/ศิลปิน

เนื้อเพลง ผีเน่ากับโลงผุ - กิ๊ก รุ่งนภา

เพลง : ผีเน่ากับโลงผุ

[ เพิ่มเพลงนี้เมื่อ 25 พ.ย. 2562, 20:09 น. ]
หลูโตนแฟนใหม่ของเจ้าอีหลีเด้อ้าย ที่ได้อ้ายไป ชะตาชีวิตคงขาด ยังดีที่น้องมีบุญเลิกกับอ้าย ก่อนชีวิตน้องสิถึงฆาต สิเฮ็ดบุญล้างซวยเอาสิ่งบ่ดีออกไป

ดีใจนำเขาที่เขาได้อ้ายไปครอบครอง ดีใจคูณสองที่เขาได้ผีไปนอนกอด ไปตายไสกะไปโลด สิเฮ็ดบุญไปให้ดอก แต่อย่ามาหลอกมาหลอนกันเด้อพี่

อกุสราธัมมา สวดส่งวิญญานให้อ้ายไปดี บ่ว่าซาติได๋หรือนี้ กะอย่าได้พ้อกันอีกเด้อ

สิไปกะฟ้าวไป ไอ้พวกนิสัยมักง่ายแค่ผู้ซายซั่วๆน้องบ่เอา แต่ก่อนน้องเคยฮักอ้ายตอนนี้มันบ่คือเก่า อย่าคิดว่าน้องสิถิ่มอ้ายบ่ได้ อย่างหลายแค่เสียน้ำตา มันคงบ่ตายดอก..ว๊า อ้ายมีคนใหม่น้องกะมีได้คือกัน ไปฮักกับเขาโลดสาให้อ้ายสองคนฮักกัน เหมาะสมกันคักบ่มีหม่องติ ผีเน่ากับโลงผุ

มิวสิควีดีโอเพลง ผีเน่ากับโลงผุ

เพลงอื่นๆของ กิ๊ก รุ่งนภา
กูสูน , ซางว่า , ซิกงิก , เซาไห้ , บ่มืนตาติ , ผีเน่ากับโลงผุ , มีสิทธิ์ถ่ายแต่บ่มีสิทธิ์โพสต์ , รั้ง , หน่าลา , เหมิดฮัก , อย่าว่าเถาะ

* ลิขสิทธิ์เพลง ผีเน่ากับโลงผุ และทุกเพลงในเว็บนี้ เป็นของเจ้าของลิขสิทธิ์นั้นๆ จุดประสงค์ของเว็บคือเพื่อโปรโมตเพลงของศิลปินเท่านั้น ไม่มีวัตถุประสงค์เพื่อการค้า และไม่สนับสนุนการ แจกเพลง ดาวน์โหลด โหลดเพลง ริงโทน และ mp3 เถื่อนใดๆทั้งสิ้น หากชื่นชอบในเพลง กรุณาซื้อแต่ของถูกลิขสิทธิ์เท่านั้น เพื่อให้ศิลปินยังคงสร้างสรรค์ผลงานดีๆให้ทุกท่านได้ฟังต่อไปได้ค้นหาภายในเว็บ


เนื้อเพลงตามตัวอักษร


Back to top